Vietnamesiske forårsruller opskrifter

Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

D. a. j. e. g. v. a. r. i. B. a. r. c. e. l. o. n. a. f. o. r. a. t. b. e. s. ø. g. e. m. i. n. s. ø. s. t. e. r. ,. l. a. v. e. d. e. v. i. d. i. s. s. e. s. u. p. e. r. l. æ. k. r. e. f. r. i. s. k. e. f. o. r. å. r. s. r. u. l. l. e. r. D. e. e. r. n. e. m. m. e. a. t. l. a. v. e. ,. o. g. i. n
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Forårsruller. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Vietnamesiske forårsruller og hjemmelavet sesamdressing

Vietnamesiske forårsruller og hjemmelavet sesamdressing

Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiske forårsruller. Super nemt at lave og man får en skøn smagfuld sesamdressing der med sin nødde-agtige smag bidrager super godt til forårsrullerne
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Det er vietnamesiske forårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang. Du finder opskrift og "gøremåde" i mit tidligere indlæg om forårsrullerne
Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiske forårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

T. i. l. v. a. l. g. a. f. t. e. n. f. o. r. n. o. g. l. e. u. g. e. r. s. i. d. e. n. h. a. v. d. e. j. e. g. a. f. t. a. l. t. a. t. m. ø. d. e. s. m. e. d. n. o. g. l. e. v. e. n. n. e. r. ,. o. g. f. o. r. a. t. v. æ. r. e. v. e. n. l. i. g. o. g. a. f. f. r. y. g. t. f. o. r. a. t. s. e. d. e
Vietnamesiske ruller m/ dressing

Vietnamesiske ruller m/ dressing

En anden gang ville jeg nok pakke dem ind til små forårsruller istedet. Jeg har før smagt disse vietnamesiske ruller på sushi steder, og har længe gået og tænkt på at lave dem selv
Forårsruller

Forårsruller

Er du mere til den friske vare, så prøv i stedet med vietnamesiske forårsruller. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)