Forårsruller. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Vietnamesiskeforårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiskeforårsruller. Super nemt at lave og man får en skøn smagfuld sesamdressing der med sin nødde-agtige smag bidrager super godt til forårsrullerne
Det er vietnamesiskeforårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Hæld lunken vand op i et fad, som er stort nok til, at de vietnamesiskeforårsruller kan være der. Derefter kan du begynde at bekymre dig om selve forårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed
Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang. Du finder opskrift og "gøremåde" i mit tidligere indlæg om forårsrullerne
Er du mere til den friske vare, så prøv i stedet med vietnamesiskeforårsruller. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Flere års indtagning af lækkerbiskener i forskellige vietnamesiske køkkener har efterhånden udviklet sig til et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesisk mad frem for alt andet
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiskeforårsruller)