Men du kan jo også hakke chokoladeognødder finere og lave småkager. Og mens jeg svarede hende tilbage, slog det mig, at jeg skylder en opskrift på glutenfri cookiesmedchokoladeogpekannødder
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Jeg har således lavet denne med mørk chokoladeoghasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokoladeog appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. Tilsæt alle de andre ingredienser pånær chokoladeog blend til du har en ensartet masse
Efter afkøling virker småkagerne mere sprøde. Jeg har fået afprøvet to forskellige slags cookies - en medchokoladeog en med lakrids, og især de sidste blev rigtig fine
min opskrift “Cookies / Rocky Road Style” med marshmallows og finsk lakrids. Det er nemt ændre på fyldet i opskriften, kom mere chokolade i dejen eller brug andre slags nødderog tørret frugt
Disse småkager blev nu bagt med det samme og derefter givet som den sidste del af gaven til min lillesøster sammen medchokoladecremen, ketchuppen ogchokoladetrøflernemed hindbær
Det er to småkager lagt sammen med pebermyntefyld i midten. en krydret, tyk sauce med jordnøddesmør ogchokolade, og en sojacremefraiche-dressing med lime og jalapeño