Sauter skalotteløgene i en lille smule smør eller olie. Steg fisken på skindsiden i lidt smør. Min påske blev tilbragt i Berlin, hvor de første hvide "spargel" bliver serveret som en delikatesse på mange af de tyske restauranter
Sautér de hakkede skalotteløg i lidt smør, til de er blanke, tilsæt risen og rør rundt. Skær forårsløg, gulerødder og grønne asparges i aflange, skrå stykker og blanchér grøntsagerne i saltet vand
Steg grøntsager, løg og hvidløg i smør- brug gerne en dyb eller en sauter pande. Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Olie og smør til stegning. Jeg forsøger altid, at "proppe" en masse grøntsager ind i retten hvilket også strækker portionsstørrelsen, men det gør bestemt heller ikke smagen ringere
Smelt en god klat smør på en varm (sauter)pande, og tilsæt hvidløget lige inden smørret bruner. Når både smør og hvidløg er brunet, tilsætter du svampene, og steger dem ved høj varme, til de mørke og "gennemstegte"
2 store spk smør. 2 store spk smør. Jeg har altid været helt syg med retten her. I alt den tid jeg har spist low carb ikke fået lavet en lowere carb udgave end den originale udgave med kartoffellåg
Rør citronskal, parmesan og smør i risottoen. Risotto med asparges350 gr risottoris 1 spsk olivenolie1 spsk smør1 skalotteløg1 dl hvidvin6-7 dl god grøntsagsbouillon1 bundt grønne asparges1 øko citron2 spsk smør50 gr friskrevet parmesanOpvarm olie og smør i en gryde. 1 spsk smør. 2 spsk smør
Fordel smørklatter over fiskene. 50 g smør. 40 g smør. 1) Smør en ovnfast fad, og varm ovnen op til 175 grader. 6) Hak skalotteløg og sauter det i en pande i lidt smør til det er klart og mørt. 10) Rist østershattene i lidt smør i 3-4 minutter, og bland dem herefter i risene. 11) Tag risene af varmen og rør smør og parmesan i lidt efter lidt, så den får en flydende og cremet konsistens. 14) Portionsanret risotto og søtunge og pynt med lidt grønt 4 personer