Til den kan du lave en spidskålssalatmed æble, sesam og peanutbutterdressing – og HUSK at lave dobbelt portion af salaten, så der også er til i morgen (er medregnet i indkøbsliste)
Og så med fisk. Det har en skøn nøddeagtig smag og konsistensen er i top med meget crunch. Denne aften blev det serveret for sig selv kogt al dente med en smule salt og afdryppet grundigt
Pynt medæblerne og blå ost. Syltet æbler. Spidskål i tynde strimler Blå birkes Hakket bredbladet persille Honey / mustard dressing 1 dl olie 2 spsk limesaft 2 spsk grov sennep 2 spsk blomster honning Salt Peber Vendes på kålen , sammen med hakket persille og de blå birkes. Røde æbler i tynde skiver ( uden kernehus ) 1 dl sukker 1 dl lime saft Lad æblerne ligge og trækker i væden i nogle timer , hvis du har en vacummaskine , kan man vakumere dem med væsken , så bliver de helt glasklare