De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
De bager de lækreste sprøde og seje rundstykker og det er ikke et rigtigt morgenbord uden dem. Da det nu er min fars fødselsdag skal han ikke snydes for lidt sødt til eftermiddagskaffen, så i dag har jeg bagt hindbærsnitter
Lige som Cookies, så foretrækker jeg, at mine hindbærsnitter er sprøde i kanten og bløde inde i. Til Josefines fødselsdag i januar lavede Thomas kæmpe hindbærsnitter
De er sprøde og helt som en hindbærsnitte skal være – men med mere gods og smag. Min julegave til jer er selvfølgelig opskriften de længe ventede – og absurd lækre – hindbærsnitter
De må gerne virke en smule bløde når de er varme, da de bliver sprøde når de afkølet lidt. Hindbærsnitter, Brombærsnitter og snitter generelt, er virkelig noget jeg forbinder med forår, sol og gode kopper kaffe (udendørs)
Hindbærsnitter. Her til aften skulle min nye pizza sten indvies og efter en enkel knap så heldig pizza som sad uhjælpeligt fast i metal pladen så lærte jeg teknikken ( bagepapir ) og det var mok nærmest den bedste pizza jeg nogensinde har lavet
Sprøde mørdejsbunde smurt med et lag hjemmelavet rabarberkompot, med masser af vanilje selvfølgelig, imellem og toppet med smeltet hvid chokolade og frysetørrede hindbær (og ja det burde have været frysetørrede rabarber, men dem kunne jeg selvfølgelig ikke lige finde, da jeg pludselig opdagede, at de ikke stod i skabet, som jeg havde troet… )
af sprøde, krydrede ovnkartofler, som vi spiser ofte, dog kun krydret med salt. Som en overraskelse havde jeg bagt hindbærsnitter, som er i utrolig høj kurs hos dem alle, hvilket var en taknemmelighedslækkeri for deres hjælp til, at jeg kan blive kørende igen
I dette tilfælde mener jeg ikke det er noget problem at rulle ud flere gange, da overfladen af småkagen alligevel bliver dækket og kagerne ikke skal være sprøde
Og små hindbærsnitter bagt af Jytte, mine forældres nabo. Jeg lægger dem sammen 1-2 dage før - de skal nemlig være bløde i midten men sprøde udenpå hvis de skal efterligne den"franske model"