Jeg søgte derfor på google og fandt en opskrift på protein pebernødder fra Morten Svane’s blog ‘Proteinopskrifter’ og den skulle selvfølgelig lige afprøves
Den sprøde grønkål indeholder en masse gode ting som fibre og vitaminer, og så fungerer den rigtig fint sammen med de saftige æbler, de søde dadler og de ristede valnødder
Faktisk blev de så gode, at jeg havde dem med på mine julekurser, og alle kursisterne var enige i, at de er sprøde, dejligt krydrede – ja ganske enkelt de perfekte pebernødder
Lækre sprøde og krydrede pebernødder. Jeg burde have delt opskriften noget tidligere, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at bage eller skrive den ind på computeren
Denne opskrift er super simpel og giver perfekte, lækre sprødepebernødder. Jeg har derfor længe tænkt på at finde en glutenfri opskrift, så traditionen kunne videreføres i mit eget hjem
Pebernødderne skal ikke blive hårde/sprøde i ovnen, men først på risten bagefter, så tag dem ud når de er gyldne og afkøl på en rist inden de pakkes i kagedåser
Jeg synes, at det var ret lækkert med den bløde karamel til de sprøde jødekager. Hjemme hos mig laver vi pebernødder hvert år - og gerne også vaniljekranse - for det fungerer altid godt
Lad dem køle helt af inden servering – de bliver nemlig først sprøde når de er kolde. Når dejen har stået på køl rulles den ud til pølser og skæres i små stykker, ligesom når man laver pebernødder
Jeg synes, at det var ret lækkert med den bløde karamel til de sprøde jødekager. Hjemme hos mig laver vi pebernødder hvert år - og gerne også vaniljekranse - for det fungerer altid godt
Kan det virkelig være rigtigt, at denne lækre og sprøde snack er sund. Hvem har ikke fået Karen Volf´s kammerjunkere på koldskålen om sommeren eller spist brunkager og pebernødder fra Karen Volf til jul