I denne opskrift har jeg tilføjet lidt revet gulerødder og squash for at tilføre dellerne lidt grønt, men har ellers holdt mig til en simpel børnevenlig variation
Når farsen er klar skærer du fetaen i tern og blander den nænsomt sammen med resten af farsen. Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Imens hakkes hvidløg, forårsløg og squash i små stykker. Lad det stå og køle lidt af inden soltørrede tomater og feta kommes i og du er klar til servering
Det kom de til at smage rigtig godt af, selvom det gav lidt problemer med vandindholdet i squashene. Hvis man vil krydre med bredbladet persille el mynte, giver det en også god smag
Gulerod, løg eller squash. Dette trick kan bruges både til farsbrød med okse og svinekød, frikadeller, forlorenhare, kødboller i ovnen, bøffer, sammenkogte retter, kødsovs, lasagne osv