Stegning af lammekølle opskrifter

Lam på tre måder

Lam på tre måder

Kokosolie til stegning. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld. Den ultimative lammekølle. Rens aspargesene, skær enderne af, og læg dem side om side på et ovnfast fad
Ny kategori: Restemad – og lidt om Lammekroketter

Ny kategori: Restemad – og lidt om Lammekroketter

Olie og smør til stegning. Det sidste aflammekøllen er brugt op nu. Olie og smør til stegning. 175 g reelt kød fra en stegt lammekølle. 175 g reelt kød fra en stegt lammekølle

Yoghurt-marineret Lammekølle

Tjek evt, en lille video film HER af Yoghurt marineret lammekølle. snask og andet der skal pudses af. Gå lammekøllen efter for evt

Påskelam på tre måder

Kokosolie til stegning. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld. Den ultimative lammekølle. Rens aspargesene, skær enderne af, og læg dem side om side på et ovnfast fad