Svinemørbraden afpudses for sener og løst fedt, hvorefter der laves et dybt snit på langs. Svinemørbraden krydderes med lidt salt og peber, hvorefter den brunes på en varm stegepande på alle sider
Svinemørbradstykkerne og baconen tilsætteshvorefter saucen koger lidtind og smages til. Det var en dejlig tur rundt i byen, men hold op hvor er der blevet koldt
Nøjagtigt som med en svinemørbrad. Det er altid en smagssag, hvor rødt oksekød skal være, men det er helligbrøde at gennemstege chateaubriandfuldstændigt, så det bliver sejt og tørt
Svinemørbradi fad med et ekstra lillepiftDessert. Vinen er en harmonisk og fyldig Cabernet Sauvignon, hvor du kan dufte solbær, jordbær, eucalyptus og måske også lidtvanilje
Svinemørbradi urter og parmaskinke med persillerodschipsLørdag. Modsat forrige weekend, hvor den stod på relativ tung mad, har jeg forsøgt mig med retter i den lidt lettere ende i denne weekend