100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farin i flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandede salater 6 skiver [
Her er endnu en variation – denne gang med syltede blommer og hele hasselnødder – rester fra skabet. I skabet stod der nemlig et glas med en rest rødvinssyltede blommer
ingefærkiks med nødder. ingefærkiks med nødder. 1 glas syltede kirsebær. 1 glas syltede kirsebær. Baggrund. Denne irske klassiker, blev den tredje i rækken af vores cheesecake-eventyr og helt sikkert en lækker og dekorativ tilføjelse til kagebordet
Og mens jeg stod der, og kogte, syltede og smagte på livet løs, fik jeg også lyst til at lave noget sødt med alle de bær, til at forkæle min familie og jeg lidt
det salte er syltede agurker, cornichons eller en lille håndfuld pistacienødder. yoghurt med lav fedtprocent og lavt kalorieindhold, riskiks, nødder og tørret
Den smager meget… julet og passer til det traditionelle jule tilbehør, sovs, brune kartofler, rødkål/rødkålssalat, syltede grønne tomater, asier… Ja det er lidt fjollet at holde en ekstra jul i september, men det er jo ren hygge