Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
blandt andet syltede rødløg, som jeg er helt vild med. I rå form kan rødløg godt være skarpe i smagen, men når de syltes, opnår de en lækker, sur-sød smag og et godt bid
Opskrift på rødløgsyltet med masser af krydderier, chili og rosmarin. Da jeg trådte ind i køkkenet, spottede jeg straks min svogers hjemmelavede syltede rødløg, der stod og puttede sig ovre i hjørnet på køkkenbordet mellem andre råvarer og lign
Hak dem, rødløg, chili og peberfrugt halvfint. 2 agurker 1 peberfrugt 2 ikke for stærke chili – jeg brugte mine Hungarian Wax 1 rødløg 2 spsk salt. 1 rødløg
Skær agurk, peberfrugt, syltet agurk, rødløg, blomkål og æg i små tern. lage fra syltet agurk. Tilsæt agurk, syltet agurk, grøn peber, blomkål og rødløg
Syltet agurk, rå løg og glutenfrie ristede løg. Jeg forestiller mig at en omgang syltede rødløg, vil være perfekte på toppen af sådan en lækker hot dog
Hak laksen – ikke for fint – i lynhakkeren sammen med 1 spsk rødløg, 1 lille syltet agurk, et drys sennepskorn og friskkværnet peber. 1 spsk rødløg. 1 lille syltet agurk