Det er stifteren af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul som er kommet med ovenstående tip, efter interesse-organisationen Landbrug & Fødevarer, har analyseret danskernes indkøbi påsken
midtiovnen, til den er gylden ogtærten har en fast konsistens. Sættes i forvarmet ovn, bages ca. Steg grøntsagerogskinke, tilsætpinjekerner / pistacienødder, ogrist dem medgrøntsagerne
Fordel resten af grøntsagerne øverst og sæt tærteniovnenigen. Tag filodejen ud af ovnen efter ca. Læggrøntsagernei en bageform og drys medlidt salt og peber
Du kan bruge damp både når du bager brød, foccacia, småkager, kanelsnegle, tærter mm. Damp i gryde egner sig bedst tilfiskoggrøntsager (som skal have kort tid), men hvis du tilberederiovnmed enten damp eller kombidamp, er det lettere at kontrollere tilberedningen, så du også let kan lave andre typer kød – og endda bruge damp, når du bager
Og så kan man lave tærten super sunde med en række forskelligegrøntsagerog en fuldkornsbund. Vi har aldrigrigtigt fået tærte derhjemme, så det er heller ikkenoget, som jeg har taget medvidere
Imens bunden er iovnen renses broccoli. Samtidig kan ægog mælk piskes sammen med salt og peber. Tun som også er en af hovedingredienserneitærten, bidragermed massere af protein, og kun lidt fedt, samt en god mæthedsfornemmelse
Pensl tærtebundenmedolieog kom den rullede dej over - den skal nå op til toppen. Men udfordre dig selv og prøv medbroccoliog grønkål, som virkelig er proppet medfibre, vitaminerogmineraler