Tærtemed spinat ogchampignon. Tilsæt skivede champignonog steg til al væsken er fordampet. Server tærtenmed en frisk salat med fx rød spidskål, spinatblade og andet grønt fra køleskabet
Prøv fx at bruge let dampet broccoli, skinketern, løg ogchampignon i stedet for baconog porre. Her får du en herlig, velsmagende og farverig tærtemed gulerodsbund ogporre-baconfyld
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hæld vandet fra champignonerneog dub dem tørre – rist dem på panden
Du behøver ikke tilsætte særligt meget salt til æggemassen, da baconen er med til at salte. Halvér tomaterne, læg dem på en bageplade beklædt med papir
Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen med kyllingen og gulerødderne. Hvis der er lidt butterdej tilovers kan man dekorere tærtenmed blade af butterdej eller lignende
-)Tærtedej. Synes du, at retten er en kende for fed, så kan du eventuel gøre den lidt lettere ved at undlade cocktailpølserne, bruge bacon fra kalkun og kaffefløde istedet for madfløde - og så kan retten selvfølgelig også serveres med brune ris istedet for hvide
Min tærte fik fyld af porrer, champignonog rød peber. Lad det småstege for svag varme, til grøntsagerne er bløde, og væsken fra champignonerne er kogt væk