Den første tærteform skal bages med fyld. Pynt med høvlet kokos. Pynt med sukker og evt. Det er ekstra lækkert at pensle kagebunden med smeltet mørk chokolade
Kan laves hele året med alle slags frugt og bær. En hurtigt lavet tærte med stor smag. Fjern kernehus i pærer og æbler, og skær frugten i skiver, der så fordels rundt i tærtefadet
Sæsonen for æbler (æblekage) og andet lækker frugt, varme krydderier, kål og min ultimative favorit. Jeg havde lidt af hvert, og det blev til denne grove tærte med inspiration fra det sydstatslige køkken
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
Denne kage er jo på denne årstid super lækker med friske jordbær, men på andre årstider hvor jordbær ikke lige er i sæson kan en blanding af anden frisk frugt sagtens bruges
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Serveres med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis. Kom frugten ovenpå. Ta' familien med på brombær jagt, og forkæl jer selv med en dejlig tærte derefter
Hvis du så ovenikøbet tilfører lidt umami i form af parmesan og fløde, og serverer en salat med salatløg og cherrytomater til, så bliver det ikke mere mundvandsløbende
vaniljekagecreme – pulver der røres op med mælk – hvis du vil have creme i din jordbærtærte. Du kan selvfølgelig komme hvad som helst i din tærtedej – altså af frugt og søde sager, for flormelissen gør dejen sød, så den egner sig ikke til en middagsret – men nu er det her jo en jordbærtærte, så her skal der jordbær i
Fyld dem med vanilleskyr og pynt medfrugt. kiwi (eller andet frugt). Del dejen i otte lige store stykker og put det i muffinforme (eksempelvis af silikone), som om det var minitærter – altså op af kanterne, men med plads til fyld i midten