Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og alle de våde i en anden skål. Jeg lovede at komme med opskriften på mine nemme æblemuffins, så her kommer den
Bland de tørre ingredienser (kanel, mel, kokosmel, bagepulver, natron) sammen – sæt til side. Så jeg fixede lige en lille portion æble cupcakes med kanel frosting
Du kan også sagtens bruge andre nødder, tilføje tørrede frugter eller hakket mørk chokolade. Kanelsneglene er lavet på en grov dej og er fyldt med æblemos, kanel, en smule smør og grofthakkede mandler
Jeg har bagt sneglene i et fad, da man på den måde holder bedre på fyldet og undgår tørre kanter. Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Det er nogle min store søn har indsamlet, og de har hænge til tørre de sidste måneder. Lækker grønkålssalat med æble og granatæble serveret til kalvelever med bløde løg
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen med kanelen. Og så kræver den, udover måske æblerne, kun ingredienser, som man ofte allerede har i sit køkken
*** Restproduktet ( fjern vaniljestangen og appelsinskiverne) kan enten bruges på din yoghurt eller tørres i ovnen og siden knuses i en morter til fint drys på morgenmad eller på kager