Og så er der tofuen. Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
Herudover er hjemmelavet tofu super godt til hjemmelavet sushi – især hvis det lige bliver smurt ind i lidt tamari Du kan også bruge den til tofu scramble, hvilket er perfekt til hjemmelavet brunch
silketofu. Nogle påstår endda, at ramen er det nye sushi her i vesten. Dræn tofuen for væde, skær den i firkanter og svits den i lidt olie på en pande og tilsæt misokrydderi, hvis du har det
Her kan du finde ting lige fra sushi, sandwich, salater og så kan du blande din egen box, med alverdens forskellige ting som tangsalat, kyllingestykker, tofu, forskellige grøntsager og meget bredt udvalg af alt