Sprød bacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler og kogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Steg bacon på en pande og læg dem på godt med køkkenrulle, så alt det ekstra fedt suges fra. Når hvidvinen småkoger kommes torskefiletterne i og filetterne drysses med en smule fint salt på toppen, ca
TORSK. Det finnes utallige oppskrifter på Bacalao, her er en enkel utgave medbacon og cherrytomater. Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Til sidst lægges en klat avokadomos på, og pandekagen toppes med sprødt bacon. Blomkålen skal ikke koges helt til smat, men skal være kogt så man lige kan mose det med en gaffel
Torskmed Tang lakridssennep og parmaskinke. Jordskokkesuppe med revne æbler og søl (Havets bacon). Asiatisk inspireret Rejesalat – med mango, avocado og dybstegte rejer