Torsk med bacon opskrifter

Smørstegt torsk med kold dild dressing og sprød bacon 400 kcal .

Smørstegt torsk med kold dild dressing og sprød bacon 400 kcal .

Sprød bacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler og kogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Mexicansk torsk i tacos

Mexicansk torsk i tacos

Servér eventuelt med revet ost på toppen og dressing efter egen smag. Tilsæt stegte bacontern og hakkede valnødder og varm igennem

Grillet torsk med det hele

Anret med hakket æg, rødbeder, kapers og bacon. bacon i tern. Pynt med klippet purløg. Rist bacontern i smør på en pande Rør dressing sammen
Kartoffel/porresuppe m. hvidvinsdampede torsk

Kartoffel/porresuppe m. hvidvinsdampede torsk

Steg bacon på en pande og læg dem på godt med køkkenrulle, så alt det ekstra fedt suges fra. Når hvidvinen småkoger kommes torskefiletterne i og filetterne drysses med en smule fint salt på toppen, ca
Carbonara med torsk!

Carbonara med torsk!

Vi har alltid likt pannestekt torskmedbacon. bacon. Hvorfor da ikke kombinere en god carbonara medtorsk
Fiskespyd med bacon

Fiskespyd med bacon

Medtorsk, kokos og chorizo. Torsk i tomat og oliven. Panerede fiskespyd medbacon - en sikker vinder for børn og bacon-elskere
Ovnsbakt bacalao med cherrytomater og bacon ♪

Ovnsbakt bacalao med cherrytomater og bacon ♪

TORSK. Det finnes utallige oppskrifter på Bacalao, her er en enkel utgave medbacon og cherrytomater. Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Nytårs Iceshot – Hurtig is med alkohol

Nytårs Iceshot – Hurtig is med alkohol

Torskmed Tang lakridssennep og parmaskinke. Jordskokkesuppe med revne æbler og søl (Havets bacon). Asiatisk inspireret Rejesalat – med mango, avocado og dybstegte rejer
Mere Sverige!

Mere Sverige!

Forretten bestod af citronmarineret torskmed gulerødder, brunet smør og dild. Torsken var lynstegt på skindsiden, så det meste af fisken var rå