her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk. Jeg giver dig også en række gode råd og tips til, hvordan du bedst kan tilberede den lækre toscanske ret
Riv brødet i mundrette stykker – direkte i en salatskål. Anbring alle de øvrige ingredienser ovenpå, krydr med salat og peber og dryp derefter olivenolie og rødvinseddike over salaten, der blandes med to skeer
Den toscanske kyllingeleverpaté er en klassisk antipasto sammen med tomat-bruschetta, diverse salami-udskæringer og lufttørrede skinker, når der skal varmes op under sulten
Bordatino er synonym for den berømte toscanske suppe Ribollita. Du står altså med opskriften på en ældgammel toscansk suppeopskrift, der blev til af resterne fra gårsdagens bord
Her er det en lille grydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger til gammeldags, grydestegt oksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Enkel mad med toscansk inspireret velsmag. Borlottobønner er italienske af oprindelse, men de vokser rigtig godt her – også i det klamme sommervejr, vi har haft
Turen til Volterra gik gennem det smukkeste Toscanske landskab og nok meget godt at fotografen denne dag også var chafføren, ellers havde jeg hængt ud af sideruden for at indfange det smukke sceneri
Efter den supergode frokost til den nette sum af €81 (dælme billigt) fandt vi tilbage til Alfa’en og vendte snuden vest på igen i retning mod Belforte, hvor den stod på oksebøffer på grillen med udsigt ude over det smukke Toscanske landskab
Vi kom selvfølgelig til en flot smedejernsport og efter kontakt til ejeren blev vi lukket ind til det fedeste agriturismo med flot udsigt over de toscanske bakker fra swimmingpoolen
Hvert år besøger op mod en million mennesker fra både ind- og udland den lille, toscanske badeby. Hvert år besøger op mod en million mennesker fra både ind- og udland den lille, toscanske badeby