Bordatino fra Agriturismo Le Querciole – toscansk landsuppe
In-Italia Blog
In-Italia Blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g kogte hvide bønner (udblødte natten over) – koges i henhold til ansvisning på pakken, men gem kogevandet, ca. 1,5 l 250 g majsmel (grovkornet)
  • 6-7 blade toskansk palmekål (det kan være svært at opstøve, i stedet kan du bruge almindelig grønkål)
  • 1 ds flåede tomater eller tilsvarende mængde passata
  • 1 tsk tomatkoncentrat
  • “Odori” af 1 stængel bladselleri, 1 gulerod, 1 løg og en smule frisk persille
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 150 g kogte hvide bønner (udblødte natten over) – koges i henhold til ansvisning på pakken, men gem kogevandet, ca. 1,5 l 250 g majsmel (grovkornet)
  • 6-7 blade toskansk palmekål (det kan være svært at opstøve, i stedet kan du bruge almindelig grønkål)
  • 1 ds flåede tomater eller tilsvarende mængde passata
  • 1 tsk tomatkoncentrat
  • “Odori” af 1 stængel bladselleri, 1 gulerod, 1 løg og en smule frisk persille
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.