Lækre og fugtige gulerodsmuffins med massere af krydderier, rosinerogvalnødder. Det er snart december, og det fejre jeg med de her lækre, lidt julede, gulerodsmuffins
Tilsæt olie og ønsked krydderi. Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
hvidvinen stegeposeSkær citronerne i skiver, tryk hvidløgne lidt flade, grov hak timian, rosmarin og chili og bland det sammen med citronpeber, hvidvin, og olie
olivenolieVask kartoflerne, halver dem og kom dem i en skål med olivenolie, salt, citroner skåret i tyndeskiver, løg i kvarte, hvidløg der er let mast, grofthakket timian og rosmarin, halveret tomater og peberfrugter i grove tern
Der er ret mange retter med kyllingelever i det toscanske køkken. dag i min toscanske madforsøgsuge. Og de fleste opskrifter med kyllingelever er ret gode, i hvert fald dem jeg har smagt
Karolines toscanske tomatsuppe koges op som den er. Men håber at kunne hale op på dem, ellers får i dem smækket i et enkelt indlæg allesammen med en kort beskrivelse, link til opskrift og selvfølgelig min karakter og billeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.