Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen med æggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
tynde skiver, som pensles med smeltet chokolade på alle flader, hvorefter de tørrer helt op. Sukkerlagen hældes i æggehviden i en tynd stråle under fortsat piskning
Skru op for fuld speed på piskemaskinen og hæld i en tynd stråle den varme sukkermasse ned i skålen. Jeg fik ikke selv taget nogle billeder af denne proces, da jeg var fuldstændig smurt ind i chokolade – men håber snart, at jeg får hjælp til snart at tage nogle
Du får det flotte tynde lag chokolade som overtræk, ved at smelte kakaosmør i. Til flødebolle muffins har jeg ved både chokolade muffins og selve flødebollecremen sødet med Suvida – søde og bagemiddel
Jeg kommer i øvrigt ofte lidt ekstra kakaosmør i for at gøre chokoladen lidt tyndere. Og da flødebollerne så havde trukket hinde natten over, fortsatte jeg da de brandgode takter og begyndte at temperere chokoladetilovertræk kl
Udrul overtræksmarcipanen i et tyndt lag, men pas på det ikke bliver for tyndt. vil nu være to tynde ringe og to mindre lagkage bunde som vist på billedet
Alternativt kan anvendes candy melts - husk at du kan fortynde candy melts enten med kakaosmør eller med Fun Cakes chokoladeknapper (utrolig tynd konsistens)
Tag kagen forsigtig ud af springformen, du kan lige tage en tynd kniv og køre den hele vejen rundt om kagen og springformen og hvis sidene går lidt i stykker kan du tage en kniv og forme den forsigtig igen
Langsomt tilsættes sukkerlagen i en tynd stråle mens der piskes på middelhastighed. Vent ikke til alle er betrukket, for så kan chokoladen være stivnet
Jeg vælger kun at pynte stykkerne, der indeholder nougat, med tynde striber chokolade ovenpå, da chokolade og nougat ellers vil totalt overtage smagen af kransekagen, fordi der kommer til at være meget fyld og overtræk i forhold tiltil kransekagen
Imens røremaskinen kører på fuld blæs, hældes den varme sirup i, i en tynd stråle. Efter lidt idéudvikling kom jeg frem til at en macaronbar er altså bare sjovere og finere end en kæmpemacaron… Jeg har brugt Stranga’s opskrift endnu en gang, samt basis opskriften på chokoladeganache, hvor jeg dog har tilføjet lidt chili for at give dem et spark