Her har jeg lavet en sød, frisk og virkelig farvefin ribssirup med vanille. Hæld de skyldede og afstilkede ribs i en gryde med sukker, vand og vanilleessens
Vanille smag. Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
Bundene er lavet af en krydret græskar dej og "skummen" er lavet af kokosmælk, honning og vanille. Det eneste ikke-veganske i retten er honningen, som nok godt ville kunne erstattes af sirup i dejen og ved at finde en anden opskrift på "skummen" (fx
3 tsk vanille. 3 spsk sirup. 3 tsk vanille. 3 spsk sirup. Okay okay, müslibarer med chokolade er måske ikke lige det bedste at give sit barn (eller sig selv) med i madpakken
Skær vanillestangen op på langs og skrab vanillekornene ud. Afslut med at blande sirup i. Bland sukker og vanille sammen med flødeost og cremefraiche i en skål med en el-pisker, blot et par minutter, så det bliver lidt luftigt
vanillesukker så kan du også bruge kornene fra en stang vanille i stedet for. Hak chokoladen og tilsæt den til siruppen så den smelter og det bliver en tyk creme
Vand for resten, til at få det hele til at hænge lidt sammen (det skal ikke være svøbt i vand, men blot lige have lidt væske så det kan suge smag til sig fra kanel og vanille)
Fedtet kommes i en skål sammen med sirup og vanille og piskes til skum med de kolde piskeris. Rør risengrød, sukker, vanillesukker og mandler grundigt sammen med en ske
Korn fra en stang vanille. Korn fra en stang vanille. 1,5 dl sirup. 1,5 dl sirup. SÅ lækker en kage, især med den her karamel som får den saltede peanuts smag, mums
100 gr lys sirup. 1 tsk vanille pulver. Tag en nu gryde hvori du koger smør, farin, lys sirup og salt, lad det koge i ca 5 min til det begynder at tykne. Kom vanille og bagepulver i blandingen og vend derefter de poppede korn i karamelen, når popcornene er vendt godt i blandingen, så vend popcornene ud på en bageplade med bagepapir, kom popcornene i en forvarmet ovn 180 grader i ca fem minutter, lad dem derefter køle, så skulle de være sprøde, afkølede og klar til at spise. 100 gr lys sirup. 1 tsk vanille
CITRONSIRUP. Citronsirup. Hæld den lune citronsirup ud over kagen, og lad siruppen trænge ned. 1 tsk vanille. Lad det koge i 3-5 minutter under omrøring, til konsistensen er som sirup. 1 tsk vanille
½ stang vanille. Æblelagen koges ind til en tyk sirup, som hældes over kagen, når den er let afkølet. Vend æblestykkerne med most, cider, vanille og honning og lad dem trække i 10-15 minutter