Blend først dadlerne ud eventuelt med en smule vand. Brug 1 del kokoskød til tre dele kokosvand og blend. 1 spsk vaniljepulver. 120 ml raw carob og kakaopulver (halvt af hver). 1 spsk vaniljepulver. 120 ml smeltet kokosolie, sæt det evt i solen eller opvarm ved svag varme. 1 spsk vaniljepulver. 1 spsk vaniljepulver
Jeg bruger min chokoladesmelter (som jeg også bruger i juletiden) der smelter chokoladen ved lav varme, men et helt almindeligt vandbad kan også klare det
Du kan søde mælken som du vil og tilsætte hvilken som helst smag, den smager utrolig godt med stødt vanilje og hvis du har lyst til kakaomælk tilsætter du rå kakaopulver eller fedt reduceret kakaopulver fra urtekram
Smelt derefter smørret ved svag varme, og rør det sammen med de knuste småkager. Kakaopulver. Lige inden kagen sættes på bordet drysses den med kakao og stjerner
Opskriften er fra The Unofficial Harry Potter Sweet Shoppe Book, og den skal minde om den varmekakao Harry fik hos Ron den aften han ankom i den flyvende Ford Anglia
Dejen er meget klistret, så dyp dejskraberen i varmtvand, det gør det nemmere at glatte dejen ud. 2 dl Matilde kakaomælk. 1 spsk fedtfattig kakaopulver fra urtekram. 1) Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 2) Bland 3 dl havregryn (gem ½ dl til senere) med kakaomælken, kakaopulver og vaniljesukker. 2 dl Matilde kakaomælk. 1 spsk fedtfattig kakaopulver fra urtekram
vand eller vegetabilsk mælkSmelt kokosolien på lav varme og tilsæt de resterende ingredienser. Sukrin flormelis eller Xylitol/Birkesød flormelis – selv kværnet i blenderen (Hellere for lidt end for meget) – ¼ del af flormelissen kan skiftes ud med kakaopulver