På sådan en kold dag kan man godt bruge noget at varme sig på, så i dag vil det være passende at tage sig et lille glas af den hyldeblomstsnaps, jeg lavede i sidste uge
Hæld væsken gennem en sigte over i en glasskål (skyl gerne lige skålen et par gange i varmt vand, så glasset ikke får et chok og revner, når den varme væske fra anden hældes i skålen)
Det er blevet til en skøn, stærk og krydret hjemmelavet gløgg essens, lavet på rom, snaps, portvin og en masse lækre julekrydderier, som nu står på køl og trækker og venter til mine gæster på søndag, hvor den skal varmes op med et par gode flasker rødvin samt hakkede mandler og rosiner
Steg dem i smør eller margarine på panden ved medium varme, til de er bløde og gyldne. Der skal jo også være drikkevarer til julefrokosten, og har man været lidt hurtig, eller skal man først holde julefrokost efter jul eller i starten af januar, som jo efterhånden er blevet så moderne, kan man endnu nå at lave en lækker julet snaps
Stek i en kjele på høy varme med olje. Uten å reflektere over at jeg sikkert kunne ha valgt hvilken som helst av rettene i det medfølgende oppskriftheftet
Oprindeligt er gløgg varm, krydret og sødet vin. The post Gløgg appeared first on Hurtig Mums. Bland ekstrakt, rødvin, portvin, sukker, rosiner med snapsog mandler sammen i en gryde, og bring det til lige før kogepunktet – gløgg må ikke koge
I mellemtiden tip krydderier i en gryde ogvarm kort for at frigive deres smag. Varm grillen. The post Sund kost til at holde sig i form appeared first on Mad Blog
Når dagene blir kortere, og temperaturene synker, er det tid for å fylle leiligheten med venner og la duftene av kylling, hvitvin og timian spre varmeog god stemning
Varm en god slip-let pande op, kom en anelse fedtstof på og steg dellerne til de er gennemstegte. Smid dem gerne i ovnen indtil de skal bruges på lav varme