forarbejdet sukker, og indeholder en del vitaminer, mineraler og sporstoffer,. der forstyrrer og skaber ubalance … Selvfølgelig er der stadig kalorier i denne
Eksperimentér lidt med det, og vær opmærksom på at der selvfølgelig kan være en del variation i dette afhængig af microovn, og faktisk også afhængig af skålen … * Du kan erstatte yaconsirup med fx ahornsirup, eller mere palmesukker** Jeg brugte Rømers, en økologisk version alene lavet på æbler, og altså INTET tilsatsukker
Jeg bruger næsten altid flere slags glutenfri mel, for at ingen af dem skal smage for kraftigt igennem, men du kan sagtens bytte en eller flere af dem med andre glutenfri meltyper, fx majs- eller fuldkornsrismel
-. -. -. -. -. -. -. -. F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Den endte med skæve stødtænder og lidt for kraftige ben - al begyndelse er svær. Den fjerde var pigeelefanten til en veninde i frisk pink med strejf af limegrøn
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
Vil du gerne have flere indblik i de vaner, jeg har med hensyn til kost, træning osv. Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortillamed grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper fra hytteosten. Fyldet kan varieres med vegetarfyld, kødfyld, laks/spinat, eller hvad du nu er mest til
Her til aften ville jeg lave en god gammel hverdagsklassiker - spagetti & kødsovs (jep sovs med V), meeeen i mit køkken bliver tingene som regel aldrig helt klassiske, og især nu da jeg kun havde halv kalv/halv svin i fryseren, så måtte den jo blive lidt speciel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.