H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
800 g torsk1 selleri3 gulerødder800 g kartofler2 fed hvidløgfrisk purløg400 g skorzonerrødder1 lime100 g smøroliesalt og peberSellerien skæres i mindre stykker og koges mør med 3 gulerødder
Det eneste der kan gro hos mig er skvadderkål, brændenælder OG RAMSLØG. Den ramsløgplante jeg fik for to-tre år siden, er ikke død, men kommer trodsigt op hver forår
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft