Det her er verdens bedste havregrynskugler. Som Louise fra Hjertemad skriver er det altid ens egne havregrynskugler der er de bedste og sådan har vi det også i vores familie
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
G. e. m. t. k. a. g. r. s. n. b. l. i. v. d. ø. j. h. o. u. D. ,. æ. f. y. -. R. p. å. c. P. S. L. T. I. 1. 5. 2. 3. 0. (. /. ). H. 8. 4. M. N. O. 7. J. V. K. w. F
D. a. v. i. h. o. l. d. t. f. ø. s. e. g. r. ,. j. u. b. k. n. å. m. z. æ. c. y. p. C. ). O. S. I. (. M. 7. -. 1. 0. J. L. T. 2. 5. 4. 3. E. R. Æ. V. N. P. B. F. H. /. U. ) l
Da Tommi i sidste uge havde fødselsdag ville han gerne have små vandbakkelser med på arbejde istedet for en stor kagemand, da han skulle køre motorcykel
Mandag. Køleskabet var der ikke meget spændende i, da jeg først handler om tirsdagen og tiden til at lave mad troede jeg ikke var stor, da vi havde flere planer
Denne uges madplan tog udgangspunkt i Føtex's madplan, som I finder her. I denne uge er den udarbejdet i samarbejde med Diabeteseforeningen, hvilket jo kun giver plus på samvittighedskontoen
Jeg har ofte skrevet om denne tærte, som er favorit herhjemme med Hr. Pølse-meister til kæreste, men I har aldrig fået de hemmelige ingredienser af vide
Da jeg var lille skete det ofte at min venindes mor lavede kiksekage når vi sov sammen i weekenden. Den blev lavet af rå æg og en ordentlig portion palmin, men smagte fantastisk
Til det årlige bogudsalg for en lille måneds tid siden - kom jeg åbenbart for sent. Jeg havde rigtig gransket katalogerne og skrevet mig en lille liste med de kogebøger, jeg gerne ville have, for der var jo nogle rigtig godt tilbud
Jeg har lidt et mærkelig forhold til denne ret, da vi sidste år fik det hver gang vi besøgt henholdsvis mine og Tommis forældre - ja, det var åbenbart moderne i 2011
Hvem elsker ikke pandekager. Herhjemme er det et hit og hver gang jeg har lavet det gennem de sidste 3 år har jeg afprøvet nye opskrifter, men nu tror jeg at jeg har fundet opskriften på de perfekte pandekager
Hovedretten til en af fødselsdagene var fyldt kalkunbryst. Dette valgt ud fra gæsterne. 1 der ikke rigtig spiser rødt-køds-dyr, 1 der ikke spiser pasta/ris (kun kartofler), 1 der har gebis og begrænset tyggeevne og så Tommi som kun spiser 'rent' kød hvor han ikke skal være på vagt overfor fedt, brusk og lignende
Som faste læsere ved, har pulled pork stået øverst på min to-do-liste længe, men jeg har ikke kunne tage mig samen til at lade ovnen stå tændt i 12 timer