Pasta og fløde er bare pr definition et 'match made in heaven' og denne ret er den seneste tid blevet et hyppigt indslag ved middagsbordet hjemme hos os
Ugens tema. Asparges. Denne uges tema er en af årstidens grøntsager. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
1 spidskål. 2 æbler. 50 gr. blåbær. Dressing. 3 spsk. citronsaft. olivenolie. 1 spsk. flydende honning. Salt og peber. Skyl spidskål og skær den i tynde strimler
Det er efterhånden blevet en fast tradition for mig, at lave en kålsalat til vores juleaften. De sidste år har jeg lavet denne kålsalat Grønkålssalat med æble, appelsin, og granatæble
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Æ. g. e. s. a. l. t. m. d. h. y. o. b. i. r. f. u. k. ø. n. ,. å. v. D. p. H. 2. 5. E. -. æ. I. 4. 1. /. Z. –. K. S. F. c. 0. B. P. V. N. J. O. Y. L. j. …. G. C. +. T. w. r g
Foråret er kommet og påsken er snart over os. En af de ting jeg forbinder med påske er æg. I denne sammenhæng tænker jeg ikke på chokoladeæg, men på denne skønne æggesalat, lavet på fedtfattig mayonnaise og skyr
Kyllingefrikadeller med peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. De er både nemme og lækre og så er gode til madpakken for både børn og voksne
Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød