Thai mad

Thai mad

  • 5 Opskrifter
Thai
Rødbedesalat med syrlige æbletern

Rødbedesalat med syrlige æbletern

Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme. Mange finder rødbede kedelig og besværlig at håndtere
Thai-forårsruller

Thai-forårsruller

Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Massaman Karry (massaman curry)

Massaman Karry (massaman curry)

Massaman karry stammer fra det sydlige Thailand og er oprindeligt en muslimsk ret. (dette er ikke en del af den originale Thailandske ret, men tit en stor succes her i Danmark)
Pad Thai

Pad Thai

Vi elsker at lave thaimad hjemme hos os – det er på menuen mindst en gang om ugen. Husk at når du tilsætter æg i maden på denne måde, så er det meget vigtigt at det bliver varmet ordentligt igennem (og med tankerne på alle de skriverier der var om bønnespirer og sygdomme for ikke så lang tid siden, så gælder det samme for dem)
Rød karry (Red Curry)

Rød karry (Red Curry)

Og det er absolut ikke tilfældet med thaimad. ½ aubergine (er du i en specialbutik kan du med fordel vælge en håndfuld thai auberginer alt efter størrelsen)