Fjern skindet og strø med lidt salt. Vend de kogte kartofler med hokaido, frisk hakket dild og evt. Bland hytteost med agurk skåret i tern, dijonsennep,knust hvidløg og salt
Fede fisk er vigtige for vores krop, da de bidrager med et højt indhold af vitamin D. Vitamin D øger optagelsen af calcium fra tarmen og er dermed vigtig for bevarelse af vores knogler
Ristet græskarkerner , i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min. Bagt græskar . Hokkaido græskar Olie Chili Citron Honning Salt Peber Skær skallen af græskarren , halver den og brug en ske til at pille indmaden ud
"Frakken" kan med fordel også bruges på en gang laksefilet, så bare kom i sving. Kæresten har de sidste par dage haft lyst til mad med sesam, og lidt af abstinenserne blev stillet i weekenden, hvor vi fik en omgang take away sushi
“Smuldr” den varmrøgede laksefilet i mindre stykker. Mange har den opfattelse, at det er besværligt og tidskrævende at lave et måltid med fisk, hvilket betyder at mange ikke får den anbefalede mængde fisk om ugen
Legg grønnsaker på tallerkener, legg laksefileten på toppen og hell over litt smeltet smør. Fjern skinnet på fisken, skjær den i porsjonstykker og legg laksen i en ildfast form penslet med smør
Denne honningbagte laks med sprøde nødder er faktisk oprindeligt min mors ide. Laksen er smurt med lidt akaciehonning og toppet med grofthakkede hasselnødder, der bliver dejligt sprøde inde i ovnen – du kan sagtens bruge andre nødder eller kerner som mandler, valnødder eller solsikkekerner
SPIS DIG TIL MANGE FORDELE MED CHIAFRØ. Fodrer huden med sunde fedtsyrer. Spiser du dem rå, er de gode at blande med tørrede frugter og som drys på morgenmad eller grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.