friske champignon i skiver. friske champignon i skiver. Ja Power salat var de ord, der kom op i mit hoved i går, da jeg stod og lavede denne dejlige salt, som er sprunget ud af tanken om noget sundt, noget grønt og noget mættende
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer. En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Marinerede sild med rødbede og æbler6 marinerede sild2 rødløg100 gr syltede rødbede3 hele syltede agurker2 syrlige æbler2,5 dl cremefraiche 18%Friskkværnet peber3 spsk hakket bredbladet persilleSkær eller klip sildene i mundrette bider og læg dem i en skål
Min favorit er de barbecuemarinerede kyllingespyd, mens kærestens er de sennepsmarinerede. Leave a Reply Cancel reply Hvidløgs-lime marinerede kyllingespyd
Fyldte champignoner, der får tænderne til at løbe i vand – Mums. Normalt bliver champignoner serveret som en ingrediens i salater, farsretter, saucer og lignende, men i denne opskrift er de hovedbestanddelen
N. u. v. e. d. j. g. i. k. ,. h. o. r. l. a. n. t. m. f. s. æ. å. b. p. ø. (. K. ). H. -. c. 2. 5. D. x. M. 4. 0. A. S. y. 3. 1. T. I. B. L. ½. P. E. /. w. G. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.