Serveres med Pastaog evt. oreganosalt og peber•Løg og hvidløg svitses i olien. •Skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad kødsovsen simre en times tid
Spaghetti bolognese, eller pastaogkødsauce som jeg har valgt at kalde denne variant, da det faktisk ikke er en bolognese, er og bliver en af mine favoritter
Jeg har haft rimelig svært ved at finde på et navn til retten, udover "lækker grøntsagsret med oksekød ogpasta", så for nu hedder den 'GratineretPasta Ratatouille', for det kunne godt være liiiidt derhenefter, bare tilsat nogle andre ting også, og så lyder 'Ratatouille' altså bare godt
Når det koger tilsæt pasta. 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olie i og varm op. 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Svits til der dufter af hvidløg og tilsæt så oksekødet. 1Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning. 1Lad det koge under låg i cirka 12 minutter. Tag låget af ogkog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tag af varmen og tilsæt mozarellaen (i mindre stykker)
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kogpastaen ifølge anvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen. salt og peber. Rør pastaen i kylling blandingen og pynt med lidt persille eller basilikumblad
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.