Denne gang får I opskriften på sprøde indbagte grøntsager - såkaldte pakoras. Da jeg postede opskriften på de indiske kartoffelboller forleden, fik jeg lyst til at lave pakoras
Jeg har selv forsøgt mig med retter som dahl pakora (frikadeller af røde linser), bitteragurk bagt med lammefyld og drikken ”shrikhand” med roser og kardemomme (lækker flødedrik som drikkes på sommerdage og til bryllupper), som alle var interessante og vellykkede
Pakora er … nå ja, indisk – der skal da også være noget fra det indiske køkken. Pakora er en snack med et hav af krydderier (sådan skal det jo være, når det er indisk)
paneer pakoras. Den håndskrevne opskrift nedenfor er på pakoras, en klassisk indisk ret af små boller af grøntsager og kikærtemel, som steges i ghee (klaret smør)
Den er helt fantastisk sammen med pakoras (eksempelvis med denne opskrift med ramsløg, hvor den harmonerer rigtig godt med den syrlige tamarind-chutney)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.