Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et lækkert, sprødt og smagfuldt brød, men i og med at jeg har formodet at dræbe mine sidste to surdeje, har jeg ikke rigtig haft muligheden for det, før nu
Et skønt brødmed en god sprød krumme. Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrødsurdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. /. F. G. D. H. R. B
Jeg eeeeeelsker et godt rugbrød fyldt med spændende kerner, og som knaser lidt i kanten. Glat dejen ud med en våd grydeske, så den får en flot overflade
sovse kulør (Ja det føles som snyd, men ungerne kan godt lide når rugbrød er mørkt. sovse kulør (Ja det føles som snyd, men ungerne kan godt lide når rugbrød er mørkt
Når brødet er færdigt, er det vigtigt, at det vendes ud af formen med det samme. Når det så er gjort, blev det brugt til utallige forsøg i nogle lyse brød-typer
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
D. e. t. d. r. s. n. f. å. i. a. l. k. o. J. g. h. y. j. m. ,. p. u. b. ø. M. v. I. N. S. 1. (. x. ). 0. 5. -. 3. æ. 2. L. 4. T. F. 6. c. E. '. w. V. R. A. K. O. U. C. G. H. P. /. W. Y
E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
F. o. r. e. t. p. a. å. s. i. d. n. f. k. j. g. h. m. b. u. ø. v. J. l. y. S. 1. æ. R. ,. 2. -. 3. N. M. c. ½. V. P. 0. 9. 7. 5. H. U. K. L. (. ). 4. D. G. A. Å
H. a. r. s. t. e. m. i. n. g. u. d. j. o. b. y. ø. l. v. -. p. å. é. D. k. æ. f. ,. I. J. K. h. c. S. 1. 2. 4. x. 3. F. N. (. ). R. 6. 0. 5. /. O. P. +. M. B. 7. r g