Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater
F. o. r. e. f. t. h. å. n. d. l. s. i. k. m. æ. v. a. p. c. é. S. y. g. D. j. ,. b. u. ø. N. -. H. z. (. 4. ). 2. P. 1. ü. 8. 5. 3. 0. K. 6. 7. B. 9. A. r l
Det gjorde salaten også, som jeg serverede for mine piger – et rigtigt bjerg af byg-selv-herligheder og masser af nærende, mættende elementer som perlebyg vendt i tomattapenade, asparges, avocado, spinat, parmesan og meget mere, og så var der altså sørget for stenbidderrogn i generøse mængder
I dag fik vi denne ret, som er franskinspireret og som er en gedin herreret. Fik sidste år en kogebog skrevet af Nigella Express med titlen “lækker mad lynhurtigt”
MissMuffins Tomattapenade1 glas soltørrede tomater i olivenolie, ca 250 g. Denne ide er "tyvlånt" og igen fra MissMuffin, denne er jeg nødt til at prøve, da jeg ofte mangler noget "sauce" til at få kartofler, pasta, ris og lidt smag på noget lækkert brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.