Start med at stege bacon. Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Brun kyllingestykker hurtigt på panden og læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv den 20 minutter ved 175 grader
Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Rød peberfrugtGulerødderForårsløgHvidkålRødløgIngefærLidt hoisinsauceLidt grøn thaicurrrypastaCitronsaftRejerGrøntsagerne skæres i små stænger eller tern, hvidkålen snittes meget fint og det hele svitses sammen med resten til det er faldet godt sammen og det meste af væden er fordampet
Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Nogle steder i Thailand er de ekstra dekorative med rejerne – de giver dem et lille snit i ryggen og så folder rejerne sig ud og får en ret speciel form
Når jeg bestiller mad fra LéLé er det typisk deres spicy salat med oksekød der lokker. Den har en perfekt balance med surt, sødt, salt og stærk, samt mellem det sprøde og det bløde i form af de sprøde grøntsager i salaten og det møre oksekød
Til thaimat, som er sterkt, søtt, salt og syrlig er det som oftest best med hvitviner De bør ha både god sødme og frisk syre, og helst lite eller ikke noe eikepreg fra fat
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. pad thai sauce. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Selv er jeg vild med det meste der minder om Thai-mad og kokosmælk, så jeg var også solgt. Det er ikke altid, jeg bliver populær hos samtlige i familien når jeg serverer fisk, men ALLE var vilde med fiskesuppen her
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Jeg har en pose med frosne grøntsager i min fryser og en pakke kyllingbryst i køleskabet. De to ting til sammen bliver meget nemt til nudler med kylling og grøntsager hjemme hos os
Der er nu intet som en god skive brød med en lækker frokostsalat på toppen. Når vi er ude og handle ryger der gerne et par bøtter i kurven – vi er ikke helt enige om hvad vi foretrækker, og da de altid er på tilbud, sker der jo ikke noget ved at hive en ekstra med hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.