J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Kom snack peber og bambusskud ved, sammen medkarry pasta. Nu tændes wok'en på fuld blus, når den er varm kommes en slat neutral olie i og kødet svitses kort sammen med salt, peber, tandori krydderi, paprika og koriander frø
Tilsæt kokosmælk, vand, chiliog bouillonterning og lad det koge en time. Varm olie op i en gryde og kom limeblade ogkarrypasta i og brænd karryen af i et minuts tid
Især en kokos-karrymarineret kylling med grønt og peanutdip + lammedellermed bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har været opskrifter, jeg klart vil lave fremover
Tilsæt ingefær, chili, grøn karrypasta, grillkrydderi samt hvidløg ogkog det lidt op. Kog i mellemtiden vand med lidt salt op til dine nudler og tilsæt
Her til aften er valget faldet på en thai-version medchili, citrongræs, kokosmælk og koriander. Køb noget godt brød og server til muslingerne - og servèr gerne med et køligt glas hvidvin, som absolut ikke forringer oplevelsen
Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Jeg plejer at sætte kokosmælken med bunden i vejret i køleskabet – det gør det nemt at kun få den fede del ud af dåsen
Jeg plejer at spise alle former for karry-retterog til dels også wokretter med en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mild version, hvis maden i forvejen er rimelig spicy
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.