tag hele peberfrugter, skær toppen af og fjern kernerne. Fyld dem med strimler af kylling og rester af diverse tilberedte grøntsager som du lige vender med to æggehvider og gode krydderier
Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldtepeberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
Jo finere grøntsagerne er, jo nemmere er det at toppe de fyldte avocadoer med dem. Kom kyllingefileterne op i et ildfast fad sammen med tacosauce og fajitakrydderi
Tilbage i gryden med saucen, og så skal kyllingerne eller i. Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Det var rigtigt sommervejr og det var lige vejr til fyldtepeberfrugter
Anret på et fad med risog pynt med frisk tomat og hele korianderblade. Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. 1 hel kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.