Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem. )Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt
Hjemmelavede bounty. ( Ca. 15 stk. Sværhedsgrad. ¤¤¤). 300 g kokosmel. 1 ds. kondenseret mælk. 250 g. chokolade. Kokosmelet og den kondenseret mælk blandes i en skål
Sidste dag havde vi gang i nogle seriøse pizzas. Jakobs pizza skulle selvfølgelig være latterligt massiv og voldsom, så han endte med en 7 cm tyk bund, to lag ost, tomatsovs og pepperoni
Normalt er jeg ikke typen, der hopper med på modestrømninger, men jeg må sige, at jeg nu godt forstår, hvorfor brød bagt i en gryde i ovnen er blevet så populært
Disse små snacks er efter min mening noget af det bedste "sunde" slik man kan få. De kan stille enhver lækkersult og tager ikke mere end et par minutter at lave (+ lidt tid til afkøling)
Hvor bliver jeg altså bare tøsesur, når jeg slaver i køkkenet en halv dag og mine eksperimenter så ikke er helt så vellykkede, som jeg gerne vil have dem
Det er efterår, regnen siler ned, dagene bliver kortere og kortere, kulden sniger sig ind på os, alt imens vi trækker os indenfor og varmer os med varme stearinlys, te og måske diverse søde sager
Derfor lavede jeg denne smoothie med max indhold af syrlige frugter, og dermed særdeles mange vitaminer og antioxidanter, der gerne skulle holde os raske, sunde, smukke og unge
Nu vil jeg dele en af mine store laster med jer. Mine unger ELSKER ELSKER de her mandler. Der findes en del opskrifter på ristede mandler derude i blogland, men i mange af dem rister man mandlerne på panden og i olie
Mine børn troede det var kage - det smager også sådan. Det virker også som redning i madpakken, hvor mine børn nogen gange synes det er lidt snyd, at alle de andre "altid" har slik, kage, boller, kiks og søde sager med i deres madpakker og hvorfor får jeg aldrig det mor
Jeg vil aller først starte med at gøre opmærksom på den nye header, har i set den. 3 billeder af min mad og så et billede af mig, forfatteren bag Anna-mad, så nu ved I også hvordan jeg ser ud
Ville det ikke være en skøn verden, hvis man udelukkende kunne spise Nutella i stride strømme, og kroppen stadig fik den sammensætning af ernæring, den havde brug for
Så blev det endelig tid til at blogge lidt igen. Jeg er startet på nyt arbejde for 1 1/2 måneds tid siden og med tre børn herhjemme, har hverdagen været pænt presset og bloggen ret så forsømt