Aioli medhvidløg er nemt at lave og giver mange retter et pift, det er nærmest en hvidløgsmayonaise, dejlig til at dyppe ovnkartofler og selvklart perfekt til lam
L. ø. r. d. a. g. e. n. s. k. u. l. i. o. p. v. t. å. æ. b. q. j. m. f. h. ,. P. c. V. N. 4. 2. S. è. D. (. F. ). 3. -. E. 1. é. –. /. y. T. B. K. 5. H. 6. R. 7. 0. 8. 9. A
Skæl sellerien og skær den i grove tern og dem dem i medhvidløg indtil begge dele er helt møre. Det er skønt at få en masse inspiration som hænger sammen med årstiden
Drys melet på og lad det stege med i et minuts tid. flødeRevet muskatnødSalt og peberHak løg og hvidløg meget fint, og sautér dem langsomt i smørret, til de er bløde og gennemsigtige
Hvidløgsmayonnaise kan gøre det tørreste stykke brød til en himmelsk mundfuld. Det er måske lidt overdrevet, men hvidløgsmayonnaise er og bliver et kæmpe HIT
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt