Hokkaidosuppe i flot efterårskulør Ingredienser til en portion til 4 personer. 1 hokkaido græskar, befriet for kerner, skåret i tern med skrællen Hello Einstein
Bagte græskar Fra vores græskareventyr i weekenden havde jeg gemt nogle stykker af græskarkødet, så jeg også kunne prøve at få bagte græskar Olgas
Frisk salat med lakrids sirup I dag var min kæreste og jeg en tur i byen til Kulinarisk Sydfyn i Svendborg og vi købte jo selvfølgelig lidt spændende med hjem, hihi My little world
Frikadeller med æble og feta Den her opskrift er jeg blevet inspireret af i Alt for damerne. Jeg har dog ikke brugt lammekød, men svinekød i stedet for Olgas
Linsesalat med Røde Æbler og Kapers Denne linsesalat smager bare forrygende. Den er nem at gå til, tager cirka en halv time at lave og kan spises af alle Det Mælkefri Køkken
Rødbedesalat med med estragondressing + pigefrokost (glutenfri) Uhhm jeg er vild med rødbeder. Denne smukke salat fik jeg hos min skønne veninde Mille, som bor i Melbourne Katrines kokkerier
Ristede østershatte med spidskål Kan I mærke sommeren. Jeg kan. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op Buddhas Brownies
Speltsalat med rødbeder og feta Denne lækre fyldige salat fik jeg første gang til en familiefest. Det var min svigerindes veninde, der var kommet på den ved at tømme sit køleskab GrønneBørn
Blomkålssalat med æbler og tørrede abrikoser Denne salat smager bare helt fantastiskt. -)4 personerinspireret af Oscar Cadogan og Telma Jespersen fra "Køkkenrevolution for hele familien" Hver dags vegetarmad