Jeg har længe gerne ville pimpe mine rugbrødshapser op med chokolade og nødder. Jeg kiggede lidt omkring, og for at holde mig til mit simple lækre koncept fandt jeg frem til at jeg egentlig bare kan bruge min traditionelle opskrift også tilsætte chokolade og nødder
4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
- De blev i hvert fald godkendt af min trofaste smagsprøver, nemlig min kæreste, og min Zumba-instruktør der fik nogle i tillykke-med-nyt-bestået-kursus gave sammen med en lille flot Hyacint, desuden har en Zumba-veninde, mine forældre og noget af min svigerfamilie har også godkendt dem, så de skal laves igen i weekenden hvor den står på en omgang bodypump, en fødselsdag og ellers julehygge og forberedelse med kæresten
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
D. e. n. l. æ. k. r. c. h. o. a. d. g. y. t. m. s. ø. j. u. i. ,. 2. 0. (. 7. %. ). 3. f. 1. /. v. b. p. 5. G. L. A. S. U. R. P. Y. N. T. H. J. é. å. B. -. 4. V. O
Man kan jo ikke komme igennem december måned uden at støde ind i et par julesmåkager eller to. Hjemme hos mig laver vi pebernødder hvert år - og gerne også vaniljekranse - for det fungerer altid godt