Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
D. e. t. r. n. j. g. f. ø. s. a. m. h. o. i. J. v. l. d. ,. å. b. p. k. O. u. R. -. y. '. æ. I. 1. (. 0. ). c. 5. 2. 3. /. 4. T. P. K. E. B. x. F. H. S. L. ½
Skær imens kyllingefileterne ud i mundrette stykker, og krydr dem med salt og peber. Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkerne i baconfedtet
Rør kødet med salt. Her kommer så lige opskriften på sunde kyllingefrikadeller - jeg bager dem i ovnen i stedet for at stege dem, da det sparer fedtstof og stegeos
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. Røsti – er ligesom Pommes Anna – er en af de alternativer til normale kartofler vi danskere kan variere vores kartoffelfetish med
Lækker, saftig kyllingmed fyld af krydret pikantost. Kylling, bacon. Start med at skære fileterne op. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Kylling, Opskrifter, Restemad og tagget bacon, kylling, Opskrifter
Dette er en ret, hvor man kan komme alverdens grøntsagsrester i, det behøver ikke nødvendigvis at være lige præcis dem, som jeg brugte og i lige præcis de mængder – Brug hvad du har
Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.