Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en super lækker sød/stærk dressing til som passer godt sammen med tunfrikadellerne
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. For røsti – eller egentlig rösti – er nemlig oprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Bagt kartoffelmos. Jeg elsker kartoffelmos. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Flæskesteg med sprød svær…Det er altid det der går galt. Sværen blev ikke sprød. Der findes et hav af mere eller mindre gode råd til hvordan du får den pokkers svær sprød og knasende uden at den bliver hård
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Mums. Den kunne for min skyld godt også være Danmarks nationalret, men det var der i og for sig mange der kunne
Er idag startet på dukan diet og har forsøgt mig frem med inspiration hentet fra FB og er nødt til at anbefale disse klatkager som kan bruges til frokost aftens mad eller som mellem snack
over denne opskrift på side 179 med tunfrikadeller. På min jagt efter opskrifter til #sukkerfriseptember, fik jeg støvet bogen “Kernesund familie” af og faldt bl
Tunfrikadeller er super lækre, sunde og slet ikke så tørre som tun nemt kan blive. Tunfrikadellerne smager rigtig godt og har en fast konsistens som gør dem nemme, at have med i madpakken
Endnu en omgang tunfrikadeller, denne gang med en smag der er ret tæt på traditionelle frikadeller, og derfor meget velegnet til børn og andre mere konservative spisere
Jeg elsker blandt andet at lave tunfrikadeller. Tunfrikadeller til 2 personerIngredienser. At spise fisk to gange hver uge er ikke altid lige foreneligt med indkomster i størrelsesordnen SU, dagpenge osv
Mors opskrifterMin mormors makronkage, min mors berømte chokoladekage, som hun altid bagte til min folkeskoleklasse, min mormors beskrivelse af at lave den perfekte mørbrad, min mors tunfrikadeller og en masse andet
Jeg serverede tunfrikadellerne med blomkålsris og min hjemmelavede remoulade, men man kan jo sagtens servere tunfrikadellerne med kogte kartofler eller spise blomkålsris som tilbehør til alle mulige lækre retter - skift evt
2 dåser tun i vand, drænes3 spsk (med top) creme fraiche2 æg1 dl havregryn½ rødløg, hakketbrændenælde topskud, klippet (nemmest at klippe i en ramekin f
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.