Det gav mig lyst til, at eksperimentere lidt med en salat der både kan spises i løbet af efteråret og vinteren, men som bestemt også er oplagt at servere i juletiden som tilbehør til resten af julemaden
Smørstegt spidskål / Grillost-kålsalatmed avocado, granatæble og tahindressing / Smørstegt blomkål med granatæble og saltede mandler / Spidskålssalat med æble, sesam og peanutbutterdressing
Kimchien har nu fået en stærk og syrlig smag. Hæld 1½ liter vand i en stor skål, og tilsæt 3 spsk salt. Lad kålen stå og trække i 12 timer. Hæld det hele i en glaskrukke med låg, og lad det stå i rumtemperatur i 2 dage
Skal salaten serveres med det samme, skal ærterne selvfølgelig være tøet op. Skal det være nemt og enkelt men stadig frisk og lækkert og ikke mindst smukt og sundt
Pynt kålsalatenmed ristede sesamfrø og de grønne sukkerærtespirer. Server kålsalaten i en skål med alle ingredienserne blandet eller på et stort fad lagvis eller stribevis
Dermed har jeg også spist aftensmad herhjemme, og en af de ting, der kom på bordet, var denne lækre, og meget simple, kålsalatmed masser af smag og knas fra både peanuts oggranatæblekerner
Svits grønkål let på en pande og riv lidt frisk ingefær med. Vintersalat proppet med vitaminer. Imens ovnen bliver varm skrælles pastinakker og skæres i små strimler
Læg kålen i en skål, hæld vandet over, og lad det stå i fem minutterHæld vandet fra. Ryst ingredienserne til dressingen sammen, og hæld dressingen over salaten Vintersalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.