Kimchi, kålsalat
www.dansukker.dk
www.dansukker.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Skær kinakålen i fire stykker på langs. Skær derefter hvert stykke i 5 cm brede strimler.
  • Hæld 1½ liter vand i en stor skål, og tilsæt 3 spsk salt. Rør, indtil saltet er opløst. Tilsæt kinakålen. Læg en tallerken hen over, så kålen forbliver dækket af vandet. Lad kålen stå og trække i 12 timer. Hæld vandet fra. Bland de øvrige ingredienser i. Hæld det hele i en glaskrukke med låg, og lad det stå i rumtemperatur i 2 dage. Pres grønsagerne ned hver dag, så de forbliver dækket af væsken. Kimchien har nu fået en stærk og syrlig smag. Holdbarhed i køleskab: mindst 1 måned.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.