Skær kinakålen i fire stykker på langs. Skær derefter hvert stykke i 5 cm brede strimler.
Hæld 1½ liter vand i en stor skål, og tilsæt 3 spsk salt. Rør, indtil saltet er opløst. Tilsæt kinakålen. Læg en tallerken hen over, så kålen forbliver dækket af vandet. Lad kålen stå og trække i 12 timer. Hæld vandet fra. Bland de øvrige ingredienser i. Hæld det hele i en glaskrukke med låg, og lad det stå i rumtemperatur i 2 dage. Pres grønsagerne ned hver dag, så de forbliver dækket af væsken. Kimchien har nu fået en stærk og syrlig smag. Holdbarhed i køleskab: mindst 1 måned.
5 from 1 reviews Kålsalat med cremet dressing, æble og karamelliserede mandler Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 5 Minutter Tid i alt 15 Minutter En sprød kål salat med en cremet dressing, æbler og karamelliserede og krydrede mandler
), nogle hjemmelavede tortillachips og så denne kålsalat som et sprødt, grønt og friskt element. Smørstegt spidskål / Grillost-kålsalat med avocado, granatæble og tahindressing / Smørstegt blomkål med granatæble og saltede mandler / Spidskålssalat med æble, sesam og peanutbutterdressing
Dermed har jeg også spist aftensmad herhjemme, og en af de ting, der kom på bordet, var denne lækre, og meget simple, kålsalat med masser af smag og knas fra både peanuts og granatæblekerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.