FORORD. Gorgonzola, ser nærmest farlig ud, når man kigger på den bløde, cremede ost med blå pletter. Men ikke desto mindre, så er den super i utallige retter - ja selv på pizza
Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet. Mørbrad i fad. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
Ved lavtemperaturstegning bliver kødet mere mørt og saftigt – langtidsstegt flæskesteg. Det afgørende for resultatet er at bruge stegetermometer, da stegetiden varierer meget fra ovn til ovn
1 stykke kamsteg8 store champignon1 æg1 skive daggammelt brød1 bundt frisk timian1 lille løg i ternsalt og peber1 pakke serranoskinkeSværen skæres af stegne og koges i slatet vand i 20 min
Den gode langtidsstegte Flæskesteg. Med næsten det hele. Nu nærmer vi os snart juletid, så vi valgte herhjemme i den lille hustand at nyde at julen står for døren, så derfor skulle vi da lige have en lille flæskesteg
Broccolisalat er en klassiker, der kan overvinde selv de argeste broccolihadere. Det er surt/sødt/salt/bittert-kombinationen, der gør tricket, og den er god til alt muligt
I aften er sønnen afsted, men så er manden hjemme et smut, så når vi to gamle nisser sidder alene og spiser, skal det helst være noget med fisk, siden sønnen pure nægter at spise det
alt den kvalme jeg har kæmpet med og fortsat dominerer, er det ikke noget jeg frygter. I går fik jeg i samarbejde med min mor lavet disse små velsmagende squashklatter