Bloggen er ikke død, som bevis er her en opskrift på en absolut fantastisk chokoladekage. Bo Bech lavede den i “Med kniven for struben” og det er en af de bedste chokoladekager jeg nogensinde har fået, den er godt klistret og smager bare dejlig
2,5 dl vand2 dl letmælk1 spsk fiber HUSK2 æg45 g sukker500 g fint glutenfrit mel (f. eks. Finax rød og orange blandet)100 g majsstivelse (Maizena)130 g margarine30 g gær2 tsk kardemomme½ tsk saltRemonce 150 g blødt smør100 g revet marcipan150 g brun farin2 spsk kanelDejen røres på maskine
Disse glutenfri flûtes er lavet med 4 slags mel og er drysset med rosmarin og groft salt. Passer godt som tilbehør til al slags mad og/eller som et godt gammeldags landgangsbrød
En hurtig forret til fredag eller inspiration til påskefrokosten lige om lidt. Jeg kan ikke få nok af stenbiderrogn, det smager af hav, det er friskt og det er lig med forår