Godeftermiddag. Åh, hvor var det skønt vejr i går. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
. Jeg synes, alting trækker ud denne december. Havde forestillet mig, at vi ville få mindre travlt end sædvanligt, nu vi er hernede, men her er jo lige så mange juleafslutninger i børnehave og skole, som vi ville have haft derhjemme, og så har vi fejret fødselsdag for vores ældste datter en hel weekend
Selv om at det primære indhold her på bloggen måske nok er mode, så har jeg dog formået at poste en hel del indlæg med opskrifter på mad, bagværk og andet godt i løbet af 2012
Det var også sidste års førsteplads, så der er en god grund til det. (LINK TIL OPSKRIFT) Trommevirvel tak… På førstepladsen i år 2017 har vi min no-bake cheesecake
Min erfaring med rabarber er, at det normalt kræver en pæn del sukker for at opveje rabarbernes syre, men jeg havde lyst til at prøve en rabarberkompot uden tilsat sukker og gik derfor igang med eksperimentet her
For det første har jeg fundet på og lavet nogle af mine nye favoritter som fx dadel-peanutbutter-bidder, risnudler med edamame, spinat og peanutbuttersauce, kyllingefrikadeller, ovnristede blomkål og kikærter, ristet rugbrødssandwich, marokkansk kylling… Ej men jeg kunne jo blive ved
Som I måske har bemærket, så elsker jeg at lave cupcakes. Jeg kan godt lide det der med at prøve nye variationer og pynte cupcakesne på alle mulige måder
Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden. Men rabarberkompot smager også pragtfuldt som tilbehør, til alt fra kylling til frikadeller
Men i går aftes blev jeg enig med mig selv om at nu skulle den første sko gøres færdig. For et par uger siden fortalte min Nordjyske veninde at hun var igang med at strikke filtede hjemmesko eller sutsko af rester af uldgarn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.