Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
F. a. s. t. e. l. v. n. f. d. r. i. å. ,. k. ø. m. j. o. g. u. y. b. æ. J. c. p. M. L. h. /. D. 1. 6. I. B. 5. 0. 2. ½. 4. 7. C. K. S. R. T. 3. Æ. x. P. 8. 9. -
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
S. e. l. v. o. m. a. n. i. k. s. h. d. f. t. …. j. g. b. r. I. å. p. O. M. c. ø. æ. u. F. –. (. 1. 2. ). 5. 3. /. 4. 0. K. y. ,. N. D. L. -. R. x. B. P. H. A
De sidste par år har jeg lavet fastelavnsboller af vandbakkelsesdej, og de er rigtig gode, men så i fjernsynet, at de stod og bagte rigtige fastelavnsbollermed fyld, så fik jeg bare sådan en lyst
G. a. m. e. l. d. g. s. f. t. v. n. b. o. r. c. i. p. j. æ. F. ,. h. M. ø. 4. ½. u. y. k. S. w. J. ". å. D. I. H. -. /. 2. 0. 1. 3. T. O. 5. (. ). P. N. K. B. R. L. x. &. '
Lad fastelavnsbollerne køle af på en rist og pynt med glasur. På hver firkant lægges der på midten en teske af smørblandingen, lidt af æbleternene og en skive marcipan
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. I morgen skal jeg med mine forældre på tur, det er super skønt at der er nogen som vil underholde mig her i den "søde" ventetid
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
Min mormors fastelavnsbollermed creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. I dag er jo fastelavnsmandag og den dag de fleste institutioner holder fastelavn og slår katten af tønden, og så kunne du måske få lyst til at servere lune fastelavnsboller for de små udklædte banditter i eftermiddag
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. -. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Cremen skal laves af fløde og æg og remoncen med rigtig marcipan. Det med bollerne og cremen har dog ændret sig – jeg har som årene gik fået en stor kærlighed til fastelavnsbollerog ser langt efter dem
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er ogsåmed
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.